Automatizari Nice Automatizari porti si garaj, bariere acces, porti autoportante

 • Wingo 2024 - Automatizari porti

  Wingo 2024

  Un produs Nice pentru porti automate batante. Include functii de inchidere automata, antistrivire si incetinire la inchiderea portilor. Compatibil cu sistemele de energie solara sau baterii de backup.

  Pret Wingo Kit
 • Bariere acces auto

  Accesul auto
  gestionat cu barierele Nice!

  Pentru zonele private si industriale cu barierele Nice gestionati accesul auto cu personal uman sau control acces pe baza de cartela, cod sau telecomanda.

  Bariere Acces
 • Automatizari porti

  Energie verde
  cu Nice!

  Sisteme de automatizari porti si bariere alimentate cu energie solara prin sistemul Solemyo oferit de Nice Romania

  Nice Romania
 • Automatizari mhouse

  Simplu mHouse!
  Usor de instalat.

  mHouse un sistem pentru tine! Usor de instalat si configurat cu ajutorul ghidului animat online. Noua telecomanda mhouse TX4 include suport pentru masina. mHouse permite conectare cu sistemul de energie solara sau baterie de backup.

  mHouse

Vanzare.

Preturi

Instalare.

Manuale

Service.

Piese

Wingo2024KCE

Pentru automatizarea portilor batante de pana la 2 metri si 200 kg pe canat
Nice Wingo 2024 include doua brate, centrala de comanda, suporti fixare, doua telecomenzi si chei de deblocare. Bratele sunt echipate cu motoare in curent continu oferind posibilitatea de a controla forta, viteza si incetinirea cu ajutorul centralei de comanda MAC2 cunoscuta si ca MC424. Aceasta centrala de comanda suporta conectarea de fotocelule, lampa de avertizare, yala electromagnetica, selector cu cheie sau buton de actionare si baterie de back-up Magazin On Line !

Instalare

In calitate de distribuitor al marcilor Nice si Mhouse, DiViD Technology va ofera suport logistic pentru toata gama de automatizari porti, bariere si automatizari garaj.

Sistemele pentru porti automate sunt diferite in functie de tipul de deschidere si nivelul de utilizare


Garantia produselor pentru defectul de fabricatie este 24 luni de la achizitie in baza certificatului de garantie. Va stam la dispozitie cu toate informatiile necesare pentru alegerea corecta a echipamentelor de automatizare.

  Service Nice

  Nice Romania asigura piese de schimb si accesorii pentru automatizari de porti si garaj din gama Nice si Mhouse. Service si suport asigurat de DiViD Technology pentru toata gama de automatizari porti, bariere si automatizari garaj. Piesele de schimb sunt disponibile individual sau sub forma de grup, si se pot comanda prin identificare reperului din imaginea explodata a produsului,

  Sistemele pentru porti automate sunt diferite in functie de tipul de deschidere si nivelul de utilizare